Gratis presentation om Reconnective Healing® på Helhjärtat Center.

Stockholm_FB_swSharedLink

11 mars 2016 kommer Eric Pearl, grundaren till Reconnective Healing®, till Sverige och Stockholm.

 

Nyfiken på Reconnective Healing?

På Helhjärtat Center hittar du alltid välinformerade, professionella och dedikerade utövare av Reconnective Healing® och The Reconnection®


Kom och träffa Camilla Hosenfeld och Sara Janson, mentorer och lärarassistenter inom The Reconnection och hör deras berättelse om vad Reconnective Healing® är.

ONSDAG 9 DECEMBER
18:30-20:00

Lyssna till bakgrunden, om hur Eric Pearl först upptäckte dessa frekvenser, deras egna healingberättelser och om hur deras väg in i arbetet med Reconnective Healing® sett ut.

ANMÄL DIG HÄR bokaDirekt

Med hjälp av Reconnective Healing® återgår vi till ett optimalt tillstånd av balans. Det sker genom att vi interagerar med ett spektrum av frekvenser, som forskare som studerat fenomenet benämner ”Reconnective Healing Frequencies™”.
Ett fascinerande fenomen inom fältet energihälsovård som inte är symptominriktat och som varken räknas som terapi eller behandling, utan som något mycket mycket mer.
Förståelsen växer för att vi har att göra med en allomfattande form av healing- som helt går bortom tidigare former av energihealing och deras komplexa ritualer och tekniker- känt runt om i världen idag som Reconnective Healing®.

De som önskar får möjlighet att uppleva Reconnective Healingfrekvenserna och vi kommer att ha tid för en stunds frågor & svar.

Plats:
Helhjärtat Center
Rödabergsgatan 3, 1 tr ned till hö. Porttelefon B0026
Vasastan, Stockholm
ONSDAG 9 DECEMBER
18:30-20:00

Kontakt:
Sara Janson
070 783 03 00
info@helhjartat.nu

Camilla Hosenfeld
076 087 00 68
info@billablin.se