FACE READING – en avslöjande kunskap

Välkommen till Helhjärtat Center på en inspirerande och rolig föreläsning med
Master Face Reader  Eva-Marie Janelo.

BOKA HÄR

Möter du människor i ditt jobb? Vad menar de egentligen med orden de säger? Eller är du mer nyfiken på vad du själv signalerar till andra?

Precis som kroppsspråket avslöjar ansiktets mimik mycket mer än vad du ibland skulle önska! Ibland blir kommunikationen otydlig och kanske missförstådd då dina ord säger en sak men ansiktets mimik en helt annan. Omedvetet och på några sekunder fångar vi upp motpartens ansiktsmimik och det påverkar vår kommunikation med varandra. Genom att lära sig se och medvetet kunna tolka ansiktets subtila mimik går det att lära sig kommunicera på ett helt nytt och medvetet sätt.

Under de senaste tio åren har Eva-Marie fördjupat sig i ansiktets subtila språk genom studier för Lillian Pearl Bridges, Professor i orientalisk medicin, USA.

Numera utbildar Eva-Marie grupper inom servicenäringen, HR-personal, coacher och terapeuter i konsten att medvetet använda sig av den information som ansiktet signalerar.

Under denna en och en halv timme långa föreläsning utlovas många skratt och på ett inspirerande sätt kommer du att förändra din syn på både dig själv och din nära omgivning.

Att läsa ansikten medvetet är kul!

  Välkommen till denna inspirationskväll!

 

BOKA DIN PLATS: BOKA HÄR
(begränsat utrymme)
Anmälan är bindande efter betalning

Vid frågor välkommen att maila:
info@helhjartatcenter.se

Kostnad: 495 kr (396kr plus moms 99kr) inbetalningsuppgifter mailas efter att din anmälan kommit in.

Drop in i mån av plats, ring 070 783 03 00. För att kunna hantera kort/kontant betalning på plats behöver du komma 20 min innan föreläsningen börjar.

BOKA HÄR

 Mer om Eva-Marie Janelo:

Diplomerad Akupunktör, Certifierad Laserterapeut och Master Face Reader
Författare till boken ”Känslomässiga Ärr – Läkning genom Österländsk Visdom”

 Hemsida: http://www.neosoma.se/